Vi renoverar badrum i Nacka till rättvisa priser

Ska du renovera badrum i Nacka behöver du anlita behöriga hantverkare som utför arbetet enlig rådande branschregler så att garantier och försäkringar gäller. Våra hantverkare är behöriga och har en lång erfarenhet inom branschen vilket borgar för att du får arbetet utfört korrekt och med proffsigt resultat.

Är det dags att byta avlopp eller vattenledningar i badrummet krävs det att både golv och väggar rivs upp vilket är ett ypperligt tillfälle att samtidigt renovera hela badrummet. Då har du möjlighet att få ett badrum med en snygg interiör och moderna vitvaror som bidrar till ökad trivsel i hemmet. Vi på Jobryan Bygg är experter på badrum och kan hjälpa dig genom hela processen då du ska renovera badrum i Nacka. Våra duktiga och behöriga hantverkare utför arbetet med förstklassigt resultat så du får exakt det badrum som du drömt om.

 

Renovera badrum i Nacka

När du ska renovera badrum i Nacka kan vi hjälpa dig med både inspiration och planering. Det är en fördel om vi är med tidigt i processen så att arbetet sedan kan utföras effektivt utan avbrott. Våra skickliga hantverkare utför sedan arbetet enligt plan och ser till att projektet slutförs senast enligt överenskommen dag. Efter att arbetet är klart så genomför vi en besiktning tillsammans med dig för så att du är 100 % nöjd med vårt utförda arbete. Först därefter skickar vi faktura, med ROT-avdrag redan avdraget, och överlämnar våra garantiåtaganden.

 

Vi åtar oss totalentreprenaden

Vi kan åta oss totalentreprenaden då du ska renovera badrum i Nacka. Det innebär att vi ansvarar för att endast behöriga hantverkare utför sina respektive arbeten och att arbetet utförs enligt gällande branschregler. Vi koordinerar arbetet mellan de olika hantverksgrupperna så att det inte uppstår stopptider så projektet fortlöper enligt plan och i tid. Det innebär också att du bara har en kontaktperson som regelbundet uppdaterar dig med status. Dessutom så slipper du flera fakturor utan får allt samlat på en faktura där vi även ombesörjer att ROT-avdrag är jämnt fördelat över samtliga hantverkare som medverkat vid renoveringen. Vi har en lång erfarenhet inom området och har varit totalentreprenörer för 100-tals projekt vilket gör att du kan vara säker på att arbetet alltid utförs korrekt, med ett förstklassigt resultat, och i tid.

 

Kontakta oss för mer information

Jobryan Bygg utför tjänster åt både företag och privatpersoner i Stockholm. Vi åtar oss bland annat köksrenoveringar, badrumsrenoveringar och totalrenoveringar. Vi har behöriga och certifierade hantverkare som är experter då det kommer till att renovera badrum i Nacka. Det betyder att du kan vara säker på att arbetet utförs korrekt och enligt gällande branschregler. Du kan kontakta oss för mer information eller för att boka ett kostnadsfritt hembesök så vi kan inspektera ditt projekt och därefter lämna en offert med ett rättvist pris. 

Boka ett möte inför din badrumsrenovering i Nacka!

Är du intresserad av att renovera badrum i Nacka, eller vill du utföra en totalrenovering av andra delar av din fastighet? Fyll i nedanstående formulär, så återkopplar vi på Jobryan Bygg till dig inom kort och hjälper dig ta första steget mot ditt drömhem.