Recensioner till Jobryan Bygg AB

O
Väldigt professionella, seriösa och pålitliga. Hade anlitat de förut för att renovera vardagsrummet, vi är jättenöjda med resultatet och nu har vi anlitat dem för kök / badrumsrenovering! Vi har fått massor med goda tips och hjälp med planering om ombyggnationen. Än så länge allt går som planerat och med fantastiska resultat. Tack så mycket!
Orlando Hernandez
C
Andra gånger jag anlitat Jobryan och kommer alltid att göra det vid behov. Professionella, snabba, trevliga och behjälpliga med allt från mindre inköp till att hantera kommunikationen med föreningen så har ni hittat rätt! Jobryan har allt jag kan önska utav en hantverkare. Armen som arbetsledare är både trevlig, kunnig å noggrann. Super noggrann och kom alltid i tid. Kan varmt rekommendera!
Consuelo Franzen
H
Vi anlitade Jobryan för en renovering av tvättstuga och badrum. Arbetet blev professionellt utfört med ett snyggt resultat. Dessutom gick det fortare än den tid som var angiven i offerten. Vi är mycket nöjda.
Hans Kenneth N
F
Valde Jobryan Bygg AB efter att jag träffade och pratade med andra företag. Jobryan AB har alla dokument och behörigheter som man behöver (ringde själv till BKR och kollade:-)) och jag kände mig trygg. Som petig jag är när det gäller renoveringar så har Jobryan kunnat göra mig nöjd med den renovering de gjorde. Hela mitt badrum var felgjort från början och jag var tvungen att göra om från start. Armen och Angelo hade koll på allt! Extra plus för papper i hela trapphuset fram till lägenheten så det skulle inte bli skitig för alla andra som bodde i trapphuset. Var väldigt positiv överraskad. TACK
Ferdous H
B
Att anlita en byggfirma kan vara läskigt. Kan man lita på att jobbet blir bra? Kan man lita på att allt utförs enligt reglementen? o.s.v. Frågor som jag gick runt och bar på innan jag skulle anlita en firma för köksrenovering. Första kontakt med Jobryan (Angelo) var riktigt bra! Vi var i kontakt med flera firmor innan vi tillslut bestämde oss för Jobryan. Första kontakt med arbetsledare/projektledare Armen var världsklass — en riktig klippa! Metodisk, tillgänglig, kunnig och skön inställning till ev. problem som uppstår. I vårt fall så upptäcktes det bakfall i avloppsrör under första veckan av renoveringen. Vårt badrum hade renoverats av en annan firma 2016, vilka som hade orsakat bakfallet. Detta pausade köksrenoveringen i ca. 3 månader. Jag kan inte nog tacka Jobryan Bygg AB och framförallt Armen för hjälpen under den här processen. Det tåls att understryka att Jobryan Bygg AB är extremt noga med att allt arbete som utförs på el, vatten m.m. ska utföras till 100% enligt regler och standard — en enorm trygghet! Nu är vårt kök snart klart och jag är väldigt nöjd. Nöjd med bemötande, med personal och med det arbete som de utfört. Jag känner mig väldigt trygg med att rekommendera Jobryan Bygg AB till vänner och andra som letar efter en seriös byggfirma man kan lita på!
Björn W
N
Anlitade Jobryan för total badrumsrenovering. Allt behövdes rivas o vägg flyttas på för att förstora badrummet. Vi stötte på en del hinder längs vägen, men tack vare god arbetsmoral o god kommunikation löstes det med bravur o slutresultatet blev bättre än jag kunde föreställa mig. Det är när man stöter på motgångar och ser hur företaget hanterar det som man förstår hur bra och seriöst företaget är...Rekommenderar verkligen företaget till andra som går i renoveringstankar. Jobryan är utöver konkurrenskraftiga i pris även otroligt lätta o samarbeta med. Angelo (VD) och Armen (projektledare) är riktigt lyhörda o gör allt för att leva upp och överträffa de förväntningar du som kund har.
Navid I
M
Vi anlitade Jobryan till att hjälp oss att bygga om en tvåa till en trea, vilket bland annat innefattade flytt av kök samt renovering av badrum. Vi är supernöjda - Aram, som ledde arbetet hos oss, är lätt att kommunicera med, han är tillmötesgående och trevlig. De jobbade effektivt och trots vissa ändringar under projektets gång hölls tidsplan och budget. Vi kan varmt rekommendera Jobryan Bygg!
Mathilda L
R
Anlitade Jobryan för en renovering av vardagsrum, trappa och en hall. Alla ytskikt är utbytta, nya element och nya eldosor. Jag är jättenöjd med deras arbete. De är noga att hålla rent och fint efter sig och de är noga med att kunden skall vara nöjd igen. Rekommenderas varmt.
Robin N
C
Jobryan Bygg AB hjälpte mig att renovera min 1a, till att göra om den till en minitvåa. Utförde arbete såsom att ta ner vägg, satte upp vägg, sätta upp kök, målat väggar och lagt golv etc. De har varit väldigt tillmötesgående och flexibla samt snabba i sitt arbete och renoveringen. Grannarna var också nöjda då de satte upp skydd i trapphuset och hissen under renoveringsperioden.
Caroline R
Y
Proffecionella. Okomplicerade. Snabba. Och resultatet blev sååå himla bra! Jag anlitade Jobryan Bygg AB för badrumsrenovering och jag kunde inte vara nöjdare! De har gjort ett jätte bra jobb, fint och ordentligt och till ett rimligt pris.
Yulianna M
E
Renovering kök och badrum. De har varit skickliga på sina jobb, noggranna och seriösa. De har engagerat sig i att vi ska bli nöjda och varit väldigt tillgängliga för frågor. Vi är nöjda med både resultat o samarbete.
Eva
F
Vi anlitade Jobryan Bygg AB utifrån deras betyg på reco.se och efter att ha jämfört 5 olika företags offert för att renovera vårt badrum. Vi är ganska kräsna och hade höga förväntningar redan från början, men under tiden som renoveringen pågick blev vi mer och mer övertygade att vi har valt rätt företag för jobbet. Genomgående positiv, trevlig och professionell bemötande av kunniga hantverkare och arbetsledning. De är toppen och vi rekommenderar de varmt. Tack Aram, Armen, Angelo och alla andra en gång till.
Farzad K
L
Jag anlitade Jobryan bygg för ett badrumsbygge där allt har gått fantastiskt bra från början till slut. Angelo och Armen och alla hantverkare har gjort ett väldigt bra jobb, tillmötesgående och trevliga. Tider under bygget och avtalad sluttid har hållits hela tiden. Behöver jag hjälp med framtida hantverksjobb kommer Jobryan att vara det självklara valet. Tack.
Lars-olov E
L
Jobryan byggde om hela min sekelskiftare på 34 kvm i Vasastan. Lägenheten gjordes om från en 1a till en perfekt planerad minitvåa. Jobryan byggde om och byggde ut badrummet, flyttade ut köket till vardagsrummet samt gjorde om tidigare kök till ett mysigt litet sovrum. Lägenheten listades samt målades om. Resultatet blev perfekt, bättre än vad jag tänkt mig! Alla involverade och speciellt Aram som gjort den stora delen av renoveringen är mycket noggranna, tillmötesgående och trevlig! Jag kommer rekommendera Jobryan till familj och bekanta.
Lucas L