Din kompletta guide för att renovera badrum i Nacka

När du ska renovera badrum i Nacka har du alla möjligheter att påverka hur ditt nya badrum ska se ut. Du kan vända dig till oss som är specialister på badrumsrenoveringar. Våra skickliga och behöriga medarbetare kan hjälpa dig med inspiration, planering och utförande av ditt drömbadrum.

Då du ska renovera badrum i Nacka får du möjligheten att själv bestämma hur ditt nya badrum ska se ut vilket gör att du kan skapa ditt drömbadrum som ger ökad trivsel i hemmet. Du kanske vill sätta upp ett mer exklusivt kakel på väggarna, lägga klinkers på golvet, kanske installera golvvärme och handdukstork eller installera moderna vitvaror. Oavsett vilka önskemål och vilken vision du har för ditt nya badrum kan vi hjälpa dig att förverkliga din dröm. Du kan kontakta oss på Jobryan Bygg för mer information om våra tjänster och om hur vi kan bistå dig då du ska renovera badrum i Nacka.

 

Guide för din badrumsrenovering

Om du vill få experthjälp då du ska renovera badrum i Nacka kan du kontakta oss på Jobryan Bygg för att boka ett kostnadsfritt hembesök, utan att du förbinder dig för något. Då kan vi inspektera ditt badrum, lyssna på dina önskemål och bidra med inspiration och rådgivning kring ditt nya badrum. Våra skickliga medarbetare är yrkesutbildade och innehar alla certifieringar som krävs för arbete i våtrumsutrymmen. Dessutom samarbetar vi med behöriga elektriker, rörmokare och andra hantverksgrupper vilket gör att vi kan åta oss totalentreprenaden då du ska renovera badrum i Nacka så att du bara har en kontaktperson. Det innebär att vi ansvarar för att arbetet med ditt badrum utförs enligt rådande branschregler och med ett förstklassigt resultat.

Så här går arbetet med en badrumsrenovering till

  • Innan renoveringen påbörjas så planerar vi arbetet tillsammans med dig så att vi båda vet exakt hur badrumsrenoveringen ska utföras och vilken interiör och vilka vitvaror som ska installeras.
  • Därefter tas alla vitvaror ut och väggar och golv rivs. Allt byggavfall transporteras sedan iväg för återvinning enligt kommunens riktlinjer.
  • Rörmokare installerar nya vattenledningar och avlopp och elektrikern drar nya elkablar.
  • Arbetet med att återställa badrummet påbörjas genom att våtrumsskivor monteras på väggarna och ett nytt golv gjuts. Därefter läggs tätskikt på både golv och väggar.
  • Nu tar plattsättare vid och sätter kakel på väggarna och klinkers på golvet.
  • Målarna målar taket, väggarna och fönsterkarmar.
  • Sedan monteras alla vitvaror in i badrummet och eventuell badrumsinredning.
  • Nu är det dags för rörmokaren att ansluta vatten och avlopp till vitvarorna och elektrikern för att installera strömbrytare och armatur.
  • Slutligen genomför vi en grovstädning av badrummet.
  • När arbetet är avslutat genomför vi en besiktning med dig som beställare för att säkerställa att du är 100% nöjd. 

Boka ett möte inför din badrumsrenovering i Nacka!

Är du intresserad av att renovera badrum i Nacka, eller vill du utföra en totalrenovering av andra delar av din fastighet? Fyll i nedanstående formulär, så återkopplar vi på Jobryan Bygg till dig inom kort och hjälper dig ta första steget mot ditt drömhem.