Anlita våra hantverkare i Nacka för totalrenovering av ditt badrum

När du ska utföra en totalrenovering i Nacka är det många saker som du behöver tänka på som planering, budget, koordinering av hantverkare och mycket annat. Om du anlitar oss för ditt projekt kan vi erbjuda dig en helhetslösning för din renovering.

Behöver du utföra en totalrenovering av ditt badrum är det viktigt att du har en bra planering så att projektet fortlöper smidigt och enligt budget. En totalrenovering omfattar flera olika yrkeskategorier som bland annat snickare, elektriker, rörmokare, plattsättare, målare och golvläggare. Eftersom det är begränsade ytor kan inte alla hantverkare arbeta samtidigt utan man behöver ge en hantverksgrupp tillträde i taget och i rätt ordning. Vi på Jobryan Bygg åtar oss totalentreprenader i samband med totalrenovering i Nacka vilket innebär att vi är med dig hela vägen från planering till utförande.

 

Totalrenovering i Nacka

Oavsett om du ska utföra en totalrenovering av ditt badrum eller av hela din bostad kan vi hjälpa dig med ditt projekt. Våra medarbetare är behöriga inom sina respektive yrkesgrupper och utför alltid arbetet med godkänt material och enligt gällande branschregler. Det borgar för att arbetet utförs korrekt, säkert och med ett förstklassigt resultat. Enklast är om du överlåter hela totalentreprenaden till oss så att vi kan se till att alla hantverkare är behöriga och att de utför arbetet enligt gällande branschregler. Då tar vi över hela ansvaret för projektet och ser till att koordinera med hantverkare så att projektet fortlöper enligt plan och i tid. Dessutom har du bara en kontaktperson som dessutom ser till att uppdatera dig löpande angående projektets status.

 

ROT-avdrag vid totalrenovering i Nacka

När du genomför en totalrenovering i Nacka har du möjlighet att använda dig av ROT-avdrag. Det innebär att du kan få 30 % avdrag på våra arbetskostnader. Avdraget gör vi självklart direkt på fakturan så du inte behöver ligga ute med några pengar. Dessutom ansvarar vi för all administration med Skatteverket. Om du anlitar oss för totalentreprenaden slipper du flera fakturor utan får istället allt arbete och material sammanställt på en faktura.

 

Boka ett fritt hembesök

Vi på Jobryan Bygg har en lång erfarenhet av alla typer av renoveringar och kan erbjuda både företag och privatpersoner våra tjänster i hela Stockholm. Du kan med varm hand vända dig till oss då du ska renovera badrum i Nacka eller utföra en totalrenovering i Nacka så hjälper vi dig redan på planeringsstadiet tills arbetet är klart och slutgodkänt. Du kan kontakta oss för mer information eller boka ett kostnadsfritt hembesök så vi kan diskutera ditt projekt och erbjuda dig en offert med ett rättvist pris, utan några förpliktelser. 

Boka ett möte inför din badrumsrenovering i Nacka!

Är du intresserad av att renovera badrum i Nacka, eller vill du utföra en totalrenovering av andra delar av din fastighet? Fyll i nedanstående formulär, så återkopplar vi på Jobryan Bygg till dig inom kort och hjälper dig ta första steget mot ditt drömhem.