Att tänka på inför din badrumsrenovering i Nacka

När du ska genomföra en badrumsrenovering i Nacka ska du dels planera ditt badrum men också lägga upp en budget för projektet. Genom att anlita oss för din renovering kan vi vara med dig från planering till utförande så du blir 100 % nöjd med ditt nya badrum.

När du planerar att utföra en badrumsrenovering i Nacka är det några saker du behöver tänka på så du dels får det badrum som du vill ha men också att arbetet utförs korrekt. Därför bör du aldrig utföra arbetet själv eller låta någon som inte är behörig göra arbetet då det kan bli problem med både garantier och försäkringar om det senare uppstår vattenskada. Istället kan du vända dig till oss på Jobryan Bygg som är experter på badrumsrenoveringar och som har behöriga medarbetare som genomför arbetet enligt branschreglerna. Då vet du att du får ett försklassigt resultat men även kan erhålla trygga garantier på vårt arbete.

 

Att tänka på vid din badrumsrenovering i Nacka

Lägg upp en budget för din renovering

Det är viktigt att du lägger upp en budget för din badrumsrenovering i Nacka så att du vet hur mycket pengar du har råd att investera i ditt nya badrum. Tänk på att du kan göra ett ROT-avdrag på 30 % av arbetskostnaderna hos de hantverkare som du anlitar.

Planera interiörer och vitvaror

När du planerar vilket kakel och klinkers du vill ha och vilka vitvaror som ska installeras behöver du sannolikt göra detta balanserat utifrån dina personliga önskemål och utifrån din budget. Själva arbetet med badrumsrenovering kostar i stort detsamma oavsett dina val och därför kommer dina val av vitvaror och kakel styra hur stor kostnaden blir för renoveringen.

Anlita behöriga hantverkare

Du ska alltid anlita behöriga hantverkare som utför arbetet enligt gällande branschregler. Genom att kontakta oss på Jobryan Bygg kan vi göra ett hembesök och erbjuda dig en offert med ett rättvist pris för din renovering. Vi kan också hjälpa dig med allt från planering till utförandet.

Slutbesiktning och garantier

Efter att arbetet är klart ska du genomföra en besiktning av ditt arbete så att du är 100 % nöjd med arbetet. Är det något som inte är bra så be om att få detta åtgärdat innan du godkänner arbetet. Därefter ska du erhålla skriftliga garantier på arbetet och en faktura där ROT-avdraget redan är krediterat.

 

Boka ett kostnadsfritt hembesök

När du ska renovera badrum i Nacka bör du anlita ett företag som är specialister på badrumsrenovering och som har behöriga hantverkare. Då kan du vara säker på att arbetet blir ordentligt utfört, att rätt material används och att du blir nöjd med slutresultatet. Jobryan Bygg är experter på badrumsrenoveringar och vi kan erbjuda dig en helhetslösning som innebär att du får arbetet utfört på ett professionellt sätt och i tid. Du är välkommen att kontakta oss för mer information om våra tjänster eller för att boka ett kostnadsfritt hembesök. Då kan vi diskutera dina önskemål kring ditt nya badrum och lämna en offert, utan några förpliktelser. 

Boka ett möte inför din badrumsrenovering i Nacka!

Är du intresserad av att renovera badrum i Nacka, eller vill du utföra en totalrenovering av andra delar av din fastighet? Fyll i nedanstående formulär, så återkopplar vi på Jobryan Bygg till dig inom kort och hjälper dig ta första steget mot ditt drömhem.