Vi genomför totalrenovering av ditt hus i Nacka

Att utföra en totalrenovering av din bostad i Nacka kan ge dig ett helt nytt drömhem efter dina önskemål. Vi är specialister på totalrenoveringar och har medarbetare som har yrkesbevis och de certifieringar som krävs för att utföra arbetet korrekt och med ett perfekt resultat.

Som fastighetsägare så kommer man till en punkt då man behöver utföra en renovering av sitt hus, både invändigt och utvändigt. Exempelvis behöver du byta ut avloppsrör och vattenledningar efter 25 år, vilket är ett omfattande arbete som innebär att många också passar på att både bygga om kök och renovera badrum i Nacka. Kanske har du också tröttnat på dina gamla tapeter, spruckna trägolv och den flagnade färgen på väggarna? Då kan det vara klokt att passa på att utföra en totalrenovering. Vid en totalrenovering i Nacka har du möjlighet att skapa ett helt nytt boende som ökar både hemtrivseln men också husets ekonomiska värde.

 

Att utföra en totalrenovering i Nacka

När man ska utföra en totalrenovering i Nacka krävs ett samspel mellan ett flertal olika hantverkare som ska utföra sin del av renoveringen. För en totalrenovering krävs bland annat snickare, golvläggare, målare, plattsättare, elektriker och rörmokare. Vi kan åta oss totalentreprenaden för din renovering och därmed ta över ansvaret för ditt projekt. Det innebär att vi ser till att arbetet utförs av behöriga hantverkare och sköter också om koordinationen mellan hantverkarna så rätt man är på rätt plats vid rätt tillfälle. Det betyder också att du bara har en kontaktperson som ser till att arbetet utförs enligt plan och att du alltid är uppdaterad om projektet.

ROT-avdrag vid totalrenovering i Nacka

Du kan göra ett ROT-avdrag för vårt arbete vilket innebär att du har möjlighet att göra ett avdrag på 30 % av våra arbetskostnader, upp till 50 000 kronor. Avdraget får du direkt på fakturan så att du slipper ligga ute med pengarna. Dessutom tar vi hand om all administration kring skatteavdrag med Skatteverket.

 

Boka kostnadsfritt hembesök

När du vill utföra en totalrenovering i Nacka eller vill få hjälp med andra byggarbeten, som att renovera badrum i Nacka, kan du vända dig till oss på Jobryan Bygg som är experter på renoveringar i privata bostäder. Våra yrkesutbildade hantverkare har en lång erfarenhet inom branschen och har dessutom alla certifieringar som krävs. Det innebär att du kan känna dig trygg med att arbetet utförs säkert, korrekt och enligt gällande branschregler. Du kan kontakta oss för mer information om våra tjänster eller för att boka ett kostnadsfritt hembesök där vi kan inspektera ditt projekt och bidra med rådgivning. Därefter kan vi lämna en offert med ett konkurrenskraftigt pris för din totalrenovering i Nacka. 

Boka ett möte inför din badrumsrenovering i Nacka!

Är du intresserad av att renovera badrum i Nacka, eller vill du utföra en totalrenovering av andra delar av din fastighet? Fyll i nedanstående formulär, så återkopplar vi på Jobryan Bygg till dig inom kort och hjälper dig ta första steget mot ditt drömhem.